Vinder 7 millioner i lotto og vil give alle pengene væk

Ældre mand fra Østjylland rammer den helt store gevinst i Lotto. Planlægger at bruge pengene – helt anonymt - på gode gerninger blandt de mest trængende

Udgivet Opdateret

Syv rigtige i Lotto sendte for nyligt hele 7.000.000 kroner ind på kontoen hos en ældre, østjysk mand – men manden vil ikke bruge pengene på sig selv.

For det der med materielle goder er ikke lige ham.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Hvad? Tænker du stor bil og speedbåd? Nej, jeg lever et stille og roligt liv og går ikke op i alt det med materielle goder,” siger han ifølge pressemeddelelsen og afslører, at han i stedet pønser på at bruge pengene der, hvor de for alvor kan gøre godt: Blandt dem, der har allermest brug for dem.

”Jeg fylder 80 næste gang, så mit timeglas er jo ved at rinde ud. Men jeg kan stadig nå at gøre noget godt for andre. Måske nogen i den tredje verden. Jeg har altid haft ondt af de mennesker, der har det hårdt og som trænger til en håndsrækning. Min søn og jeg har tidligere hjulpet meget på den måde, og det er tanken, at vi vil gøre det igen,” siger han.

De syv millioner kroner den ældre østjyde har vundet i Lotto planlægger han at forære væk til trængende - alle pengene!

Ingen konkrete planer

I første omgang er der ingen konkrete planer, men den ældre herre har dog nogle ideer til, hvor pengene kan gøre mest muligt nytte.

”Måske kan jeg give lidt til en skole eller et hospital eller måske bare til en vandbrønd et sted i den tredje verden. Et sted, hvor de virkelig har brug for det,” siger han og understreger så i samme nu, at han på ingen måde er interesseret i at blive kendt som en stor velgører, så der kommer hverken til at være et bronzeskilt på en brønd eller et navn over indgangen til en skole.

”Der er ingen, der behøver at komme og sige, at det er flot af mig, og jeg vil endelig ikke reklamere for det, jeg gør,” siger han.

Powered by Labrador CMS