Vinder en million på mandens fødselsdag

En kvinde fra Sydsjælland fik pludselig en helt uventet løsning på, hvad hun skulle give manden i fødselsdagsgave, da hun var et smut nede i kiosken

Udgivet Opdateret

Hvad giver man egentlig manden, der har alt?

Det dilemma fik en kvinde fra Sydsjælland en helt perfekt løsning på, da hun på sin mands fødselsdag var nede i den lokale kiosk for at få tjekket sine Lotto kuponer.

”Man hører jo kun om alle de andre, der vinder i Lotto, men man oplever det jo aldrig selv! Så jeg var slet ikke forberedt på det, da damen i kiosken gav mig en seddel, hvor der stod, at gevinsten var større end hun kunne udbetale,” fortæller den ældre kvinde, som med sedlen i hånden skyndte sig hjem for at ringe til Danske Spil.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Det var en mand, der svarede, og han bad mig læse et nummer fra kuponen op. Så kiggede han på sin computer og sagde: ’Ja, jeg kan fortælle dig, at du har vundet 1.000.000 kroner på Millionærchancen’. Først troede jeg, at det var løgn. Jeg var helt rundt på gulvet!” fortæller kvinden, som dermed pludselig havde fået leveret den helt perfekte gave til sin mand.

Bobler inden i

”Man bobler lidt inden i. Det er en underlig fornemmelse. Sådanne seks nuller er ik’ så tossede at se på,” fortæller kvinden.

Selv om gevinsten landede lige på mandens fødselsdag, så er det ikke sådan, at han skal have alle pengene som gave.

Og de skal heller ikke kun gå til fornøjelser:.

Ikke noget med høj risiko

For med til fødselsdagsfesten senere på dagen var blandt andet en revisor, som havde et par gode og fornuftige råd.

”Vi skal ikke have noget med høj risiko eller noget: På den led er vi nok meget gammeldags. I første omgang har vi sat lidt af millionen ind på vores pensioner, som vi havde i forvejen. Så får vi glæde af dem på et senere tidspunkt,” siger hun.

Powered by Labrador CMS