Superstjerne: Glæder sig til Tivoli

Chaka Khan gæster Fredagsrock som en del af sin jubilæumsturné

Udgivet

Chaka Khan fejrer sit hele halve århundrede på musikscenen med sin verdensomspændende jubilæumsturné, som passende har fået titlen "A Celebration of 50 Years in Music".

Det bringer den 71-årige sanger forbi Plænen i Tivoli som en del af forlystelseshavens Fredagsrock den 12. juli.

- Jeg tæller ned til en uforglemmelig aften med mine danske fans, jubler Chaka Khan i en pressemeddelelse.

Smukke København

- Det er altid en helt særlig oplevelse at optræde i smukke København, og det føles altid som et gensyn med kære venner, siger hun og fortsætter:

- Det minder mig om en magisk nat i 2011, hvor jeg optrådte i København med Prince. Sjældent har jeg oplevet så meget regn. Men det var alligevel en helt særlig oplevelse. Jeg tror på, at vejret i Tivoli bliver bedre i år, så lad os sammen skabe et nyt magisk minde.

På plakaten med 'Prince'

Chaka Khan var på plakaten til Princes egen festival, NPG Music & Art Festival, som var forbi Tiøren på Amager i København for 13 år siden.

Derudover har hun faktisk også tidligere - tilbage i 2008 - optrådt til Fredagsrock.

Hall of Fame

Chaka Khan er især kendt for sin genindspilning af Prince-nummeret "I Feel For You", som havde Stevie Wonder med på mundharmonika. Derudover står hun bag megahittet "Ain't Nobody" som en del af bandet Rufus og nummeret "I'm Every Woman", som senere blev genindspillet af Whitney Houston.

Hun blev sidste år optaget i Rock and Roll Hall of Fame for sit bidrag til musikken.

Chaka Khan står bag megahittene "Ain't Nobody" og "I'm Every Woman", som senere blev genindspillet af Whitney Houston. Den 71-årige sanger blev sidste år optaget i Rock and Roll Hall of Fame.
Powered by Labrador CMS