Efter dødsfald: Politiet afventer flere svar 

Betragtes forsat som mistænkeligt indtil politiet har fået afklaret dødsårsagen

Udgivet

Østjyllands Politi er fortsat ikke kommet en dødsårsag nærmere efter en 53-årig mand onsdag eftermiddag blev fundet død på et område ved et garageanlæg i Lystrup ved Aarhus.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

"Vi forventer, at vi i løbet af dagen i dag, torsdag, bliver klogere på dødsårsagen. Vi har arbejdet intensivt med sagen i løbet af hele eftermiddagen og aftenen onsdag, men der er ikke umiddelbart noget, der indikerer, at den 53-årige har været udsat for et kriminelt forhold,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Flemming Nørgaard.

Politiet fik anmeldelsen om den livlæse mand klokken 13.11.

Klokken 13.46 blev den 53-årige erklæret død af en læge på stedet.

Da det ikke umiddelbart var muligt for politiet at fastslå omstændighederne omkring den pågældende persons død, som virkede mistænkelig, blev området afspærrede, så politiet kunne undersøge forholdene nærmere.

Afspærringerne på stedet blev ophævet omkring kl. 21.24 onsdag aften, hvorefter politiet forlod stedet.

Afventer svar

Østjyllands Politi afventer fortsat svar på de retsmedicinske undersøgelser, der skal hjælpe politiet med at fastslå en dødsårsag.

Det er ikke umiddelbart politiets formodning, at manden har været udsat for en kriminel handling, men det er endnu for tidligt at afskrive endeligt, hvorfor politiet fortsat efterforsker sagen.

De pårørende til den afdøde er underrettet og Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Powered by Labrador CMS