Efterlyst for overgreb på mindreårige

Pigerne var blevet kontaktet på nettet op til overgrebene

KORT RESUME: Efterlysning af mistænkt i København

Efter flere overgreb på mindreårige piger efterlyser Københavns Politi en mand, som er mistænkt for at have relation til hændelserne.

Billederne af den mistænkte er taget fra overvågning på Bibliografen på Bagsværd Hovedgade 116 i tidsrummet mellem kl. 15.15 og 15.22.

Overgrebene har fundet sted mellem den 10. og 15 september i år. Politiet søger vidner, der kan genkende manden eller kender til sagen.

Manden beskrives som 170 og 185 centimeter høj, formentlig udenlandsk af oprindelse, med skæg og iført camouflage-farvet kasket, sort tørklæde, jakke, halvlange shorts og badetøfler.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Efter flere overgreb på mindreårige piger efterlyser Københavns Politi nu en mand, som er mistænkt for at have relation til hændelserne. 

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Søger vidner

Her fremgår det, at billederne er tager fra overvågning på Bibliografen på Bagsværd Hovedgade 116 i tidsrummet mellem kl. 15.15 og 15.22.

Overgrebene har fundet sted mellem den 10. og 15 september i år. 

Kan du genkende manden på billederne?

-  Vi har fortaget en lang række efterforskningsskridt i sagen, men nu vurderer vi, at vi har brug for offentlighedens hjælp. Vi hører meget gerne fra vidner, der kan genkende manden eller i øvrigt kender til sagen, siger politikommissær Kåre Laustsen.

Kontaktet på nettet

Manden beskrives som  170 og 185 centimeter høj. Han er formentlig udenlandsk af oprindelse. Han havde skæg og var iført camouflage-farvet kasket, sort tørklæde, jakke, halvlange shorts og badetøfler.

De mindreårige piger, der er blevet udsat for overgreb er blevet kontaktet gennem et social medie, lyder det fra politiet. 

- Sagen her understreger vigtigheden af, at man skal tale med sine børn om kontakt med fremmede på de sociale medier, siger politikommissær Kåre Laustsen

Powered by Labrador CMS