Filippa-sagen: - Det er meget alvorligt

Politi: - Giv os ro til at arbejde

Udgivet Opdateret

- Vi ser på sagen med allerstørste alvor.

Sådan skriver politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om den 13-årige Filippas forsvinden.

Hun forsvandt lørdag formiddag syd for landsbyen Kirkerup sydøst for Slagelse lige efter, at hun havde færdiggjort sin avisrute.

Klokken 11.30 ringede hun fra sin mobil til familien og fortalte, at hun var omdelingen.

Mobil fundet henkastet

Det er det sidste livstegn fra Filippa.

Hendes familie fandt siden hendes mobiltelefon, taske og cykel i noget buskads.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sat alle ressourcer ind på at finde den 13-årige pige.

- Vi vil opfordre alle, der kan ligge inde med informationer om Fillippas forsvinden om at kontakte os hurtigst muligst på telefon 114. 

- Vi er interesseret i alle oplysninger. Selv små detaljer kan være vigtige, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du mener, at du har oplysninger, vi kan bruge, siger politiinspektør Kim Kliver.

Slet ikke video

Tidligere lørdag var politiet ude at efterlyse video fra overvågningskameraer på bygninger i området eller kameraer i biler, som har været i området ved Kirkerup mellem Sørbymagle og Fuglebjerg.

 Og opfordringen fra politiet er klar.

- Gem optagelserne fra din bil eller videoovervågning, så de ikke bliver automatisk slettet.

Politiet er og vil fortsat være meget synligt til stede i området, hvor Filippa forsvandt, med både politihunde, uniformerede betjente, civile betjente, droner etc.

- Vi beder borgerne om at respektere politiets afspærringer og give betjentene på stedet mest mulig ro og plads til at arbejde, siger politiinspektør Kim Kliver.

Powered by Labrador CMS