Flere afhørt om Filippa

Politiet har en række videooptagelser i sagen om den 13-åriges forsvinden

Udgivet Opdateret

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har afhørt en række mennesker i forbindelse med den 13-årige Filippas forsvinden.

Det sidste livstegn fra hende kom i en telefonsamtale med sin far klokken 11.30 lørdag, hvor hun fortalte, at hun var færdig med sin avisrute og ville cykle ruten på 25 minutter til sit og familiens hjem.

- Vi har afhørt folk, som bor på den rute, hvor Filippa har avisrute. Vi har afhørt folk, som kan have en relation til hende, siger Kim Kliver, der er politiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Har sikret video

Politiet har ligeledes sikret sig en række videooptagelser i sagen.

Tidligere lørdag var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ude med en opfordring til alle, der kan ligge inde med relevante optagelser, om at undlade at slette dem, men om at kigge dem igennem straks og henvende sig til politiet, hvis de har relevans for efterforskningen.

Filippa blev efterlyst klokken 15.52 lørdag.

Mobil lå i buskads

Hun skulle have været sammen med en veninde lørdag ved middagstid, men da hun ikke kom ringede veninden til familien.

De fandt tidligere lørdag Filippas cykel, taske og mobiltelefon henkastet i et buskads.

300 borgere har henvendt sig med tips i sagen til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Kim Kliver sagde tidligere på aftenen, at betjente vil lede efter Filippa hele natten til søndag.

Powered by Labrador CMS