Nyt om 17-årigt knivoffer

Politiet leder stadig efter et motiv til blodigt overfald

Udgivet Opdateret

Den 17-årige dreng, som mandag aften blev fundet af forbipasserende i Aabenraa efter at være blevet stukket ned, er fortsat indlagt.

- Hans tilstand er nu stabil, oplyser Syd og Sønderjyllands Politi tirsdag eftermiddag.

I krydset mellem Møllemærsk og Sønderport i Aabenraa fandt forbipasserende mandag aften den 17-årige dreng fra lokalområdet, som var blevet stukket med en kniv.

Var kritisk

 Det blev anmeldt klokken 19.46, og den 17-årige dreng blev kørt i ambulance til skadestuen. På daværende tidspunkt var hans tilstand kritisk. 

 Nær det sted, hvor den 17-årige blev fundet, så vidner en yngre mand løbe væk. Han kan have relation til knivoverfaldet, og derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggjort et sparsomt signalement af manden. 

Han var klædt i en tyk, mørk jakke med hætte. Politiet vil gerne i kontakt med den yngre mand for at fastslå, om han har haft med hændelsen at gøre.

Den 17-årige dreng er udenfor livsfare nu.

Leder efter spor

 - Mandag aften undersøgte politiet gerningsstedet for spor og foretog afhøringer i området, og i dag arbejdes der fortsat intensivt med sagen for at finde gerningsmanden. Flere vidner bliver afhørt, de spor, der er indsamlet, bliver undersøgt nærmere, ligesom Syd- og Sønderjyllands Politi undersøger nye henvendelser om sagen, oplyser politiet.

Har video

 Politiet har indhentet videomateriale fra området, men opfordrer borgere og erhvervsdrivende til at rette henvendelse på 1-1-4, hvis de har optagelser fra området. 

Motivet i sagen er endnu ukendt.

Powered by Labrador CMS