Voldsomt: Mand voldtog yngre veninde

Ifølge Retten i Herning blev en kvinde trukket ud af en parkeret bil og udsat for både vold og voldtægt.

Udgivet Opdateret

Et nævningeting i Retten i Herning har fundet en 45-årig mand skyldig i at have udøvet vold mod og voldtaget en 28-årig kvindelig bekendt.

Det skriver retten på sin hjemmeside.

Trukket ud af bil

Nævningetinget har vurderet, at manden udøvede grov vold mod kvinden. Det skete ved, at han trak hende ud af en parkeret bil, tildelte hende flere lussinger, og bagefter kastede en gummihammer i ryggen på hende.

Kvinden faldt, og hun blev slået flere gange i hovedet, imens hun forsøgte at slippe væk.

Voldtaget på sofa

Herefter blev hun trukket ind i et hus, hvor hun blev skubbet ned på en sofa og ifølge nævningetinget voldtaget.

Afventer dom

Den 45-årige var også tiltalt for at frihedsberøve kvinden.

Men det frifandt retten ham for.

Retten i Herning genoptager sagen 14. marts, hvor den også forventer at kunne afsige dom.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Powered by Labrador CMS