25-årig snublede på Hovedbanegården og blev dræbt af tog

En 25-årig mand mistede livet, efter at han faldt ned på skinnerne fra S-togs-perron og blev ramt af et tog.

Ifølge politiet lå manden livløs på skinnerne i adskillige minutter, uden nogen kom til for at hjælpe. Foto: Local Eyes
Udgivet Opdateret

En 25-årig mand fra København blev natten til lørdag dræbt af et tog, da han faldt ned på skinnerne på Københavns Hovedbanegård.

– Vi betragter det som en tragisk ulykke, fortæller vagtchef ved Københavns Politi, Michael Poulsen, til Newsbreak.dk.

Pårørende til den afdøde er blevet undrettet af politiet. Det er tidligere blevet oplyst, at politiet umiddelbart ikke tror, at manden har taget sit eget liv. Ej heller at der er tale om en forbrydelse.

Snubler og falder

Overvågningsoptagelser fra hændelsen er blevet gennemgået, og ud fra det tyder intet på, at manden med vilje sprang fra perronen af egen fri vilje.

– Manden snubler og falder ned på skinnerne. Det tyder på, at han bliver slået bevidstløs, for han ligger der et stykke tid, sagde Henrik Brix, vagtchef ved Københavns Politi, til Newsbreak.dk lørdag. Han oplyste, at det blandt andet er blevet åbenbart efter at have nærstuderet banegårdens overvågning.

Undersøger fortsat hændelsen

Lars Westerweel, ligeledes fra Københavns Politi, har også udtalt sig om hændelsen, og fra ham lyder det, at politiet stadig undersøger præcist, hvad der skete.

– Der vil blive lavet nogle undersøgelser, og vi skal yderligere have studeret optagelser fra overvågningskameraer. Det er desværre sket før, at folk er faldet på skinnerne af forskellige årsager, også nogle på grund af beruselse. Men jeg ved slet ikke, om det er tilfældet i den konkrete sag, siger Lars Westerweel til Ritzau.

Ligner en ulykke

Ud fra optagelserne af hændelsen er den umiddelbare konklussion derfor, at den unge mand faldt ned på skinnerne ved et uheld, og at han derefter mistede sit liv.

– Vi kan se ham komme gående på perronen fra ankomsthallen. Så ser det altså ud til, at han snubler, siger Henrik Brix.

Manden blev ikke hjulpet op efter faldet, men det virker til at være fordi, ingen bemærkede, at uheldet havde fundet sted.

Se flere videoindslag på www.localeyes.dk.

Powered by Labrador CMS