Afdød superstjerne kæmpede med omfattende misbrug og forsøgte at begå selvmord fire gange

De sidste år af George Michaels liv var præget af selvmordsforsøg og et omfattende stofmisbrug.

George Michael døde juledag 2016. Foto: Tobias Schwarz/Scanpix
Udgivet Opdateret

Da George Michael døde var rygterne mange. De mest markante lød på alt fra overdosis til selvmord, men obduktionen viste, at superstjernen var død af en naturlig død.

Men i et nyt interview med The Sun åbner George Michaels kæreste Fadi Fawaz op om stjernens sidste tid.

George Michael blev fundet livløs og iskold i sin seng, beretter kæresten, som fortæller, at han nægtede at accepterer kærlighedens død før ambulance-personalet bekræftede, at sangeren var død.

Utallige selvmordsforsøg

George Michael havde i flere år været afhængig af stoffer, men det er nu kommet frem, at sangeren havde forsøgt at begå selvmord fire gange, hvoraf det værste forsøg var, da George Michael gik i behandling for sit misbrug.

Her stak superstjernen angiveligt hele 25 gange. Og som kæresten Fadi Fawaz beskriver det.

– Jeg bad altid til, at han ikke ville prøve at begå selvmord, men han var så deprimeret. Det eneste, han ønskede, var at dø, forklarede Fadi Fawaz til The Sun.

Fadi Fawaz mødte George Michael tilbage i 2009, og han fortæller om, hvordan deres forhold udelukkende var seksuelt i begyndelsen, men for at de to kunne have sex, så var superstjernen nødt at bruge rusmidlet fantasy. Men efterhånden som forholdet skred frem, så blev fantasy en fast del af hverdagen, mens kokain ligeledes var på menuen for superstjernen, indtil George Michael døde i en alder af 53 år.

Powered by Labrador CMS