Blogger håner Amalie på Instagram

Tom Andkjær, der er blogger og forfatter, kalder Amalie dum som en dør. Og det har fået kommentarerne til vrimle ind på Instagram.

Udgivet Opdateret

Blogger og forfatter samt tidligere radiovært, Tom Andkjær fra Kolding, er kommet i et stormvejr efter sit seneste opslag på Instagram.

Her skriver Tom Andkjær:

– Imponerende … Amalie er blevet dummere.. Nu kun to trin fra abe-intelligens.

Hvad mener du med to trin fra abe-intelligens?

– Det er bare en udtalelse i stedet for at sige at Amalie er dum som en dør, siger Tom Andkjær til Newsbreak.dk.

Opslaget har sat gang i debatten om hvorvidt man i offentlighed kan kalde Amalie for dum. Men det har Tom Andkjær intet problem med:

– Jeg tænker ikke videre over de negative kommentarer. Jeg tager det altså ikke så tungt. Når Amalie siger, at en “kvindes krop er jo ikke bygget til at føde… Det er jo ikke naturligt” – så vil jeg kalde personen for dum. Jeg anerkender da, at hun tjener penge på at være dum, forklarer Tom Andkjær og fortsætter:

– Jeg synes også at Mac D smager fortræffeligt, men det er stadig lorte mad, som intet godt gør for kroppen… Akkurat ligesom “Amalies Baby” er helt vildt sjovt… Selvom det er total ligegyldigt lorte-tv uden nogen form for mening… Udover selvfølgelig en god sum penge til den kære Amalie… Og det skal hun sgu ha kredit for, slutter Tom Andkjær.

Imponerende … Amalie er blevet dummere.. Nu kun 2 trin fra Abe intelligens 😱😂😂😂 #amaliesbaby

A photo posted by Tom Andkjær (@negertom) on Aug 15, 2016 at 11:51am PDT

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Amalie Szigethy.


Powered by Labrador CMS