Chokeret Mascha Vang: Klapvogn med datter ramt af bil

Mascha Vang var ude for noget, som enhver forælder frygter allermest. En bil ramte hendes datters klapvogn - med barnet i.

Mascha Vang fik sit livs mest forfærdelige oplevelse, da datteren blev ramt af en bil. Foto: Facebook.
Udgivet Opdateret

Midt i den travle juletrafik fik Mascha Vang for nylig en frygtelig oplevelse. Hendes datter Hollie Nolia blev ramt af en bil, mens hun sad i sin klapvogn.

De var på vej i Fields for at mødes med Andreas Bo, da de skal krydse en stor firesporet vej.

– Det regner og blæser, så jeg tager mit halstørklæde omkring ansigtet og tager den der skygge på klapvognen ned, så Hollie kan sidde tørt, skriver hun på sin blog.

– Jeg er heldig at der er tre biler i de første tre baner der holder tilbage, så vi kan suse over. Men der er et fjerde spor også. Da jeg har fart på, og halstørklæde omkring ansigtet, overser jeg den fjerde bil, i det fjerde spor.

Bilen rammer klapvognen med Hollie Nolia i.

Slipper mirakuløst uskadt

Heldigvis slipper Hollie Nolia tilsyneladende uskadt fra sammenstødet, men det giver Mascha Vang et chok uden lige.

– Jeg har aldrig oplevet noget så modbydeligt, som at se den klapvogn blive taget af en bil, og jeg ser det for mig igen og igen, fra mine øjne, oppefra og hvad der kunne være sket hvis vi var kommet to sek før, og den var kommet under bilen. Var det mon ikke sket hvis der ikke regnede, og jeg ikke havde halstørklæde på der tog mit udsyn.

– Når jeg ser på skaderne på klapvognen, så ER det et mirakel hun slap uskadt. Ikke en skramme fik hun, udover forskrækkelsen. Fordi hun sad i posen røg hun ikke ud af klapvognen, og fordi hætten var nede, beskyttede den hendes lille hoved. Det var det eneste der var mellem hendes ansigt og asfalten, da jeg samlede hende op.

Fik skæld ud

Mascha Vang måtte senere stå model til en gedigen skideballe. Ikke fra vidner til påkørslen, men fra hendes datter.

– Det er farligt moar, jeg gider ikke bilen skal køre over mig, så bliver jeg jo flad som en pandekage. Det er meget farligt, og bilen ramte mig og klapvognen så vi væltede. Du skal se efter bilerne moar! sagde den lille pige til sin mor.

Afslutningsvis skriver Mascha, at hun har fået fornyet respekt for trafikken:

– I kan TRO jeg ser efter bilerne, mange mange ekstra gange nu.

Powered by Labrador CMS