Danmark får sit første mobile hotel

Sådan ser det nye Scandic To Go ud indefra. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Hotelkæden Scandic Hotels lancerer nu et mobilt hotel under navnet Scandic To Go

Når man normalt vælger et hotel, ligger beliggenheden fast på forhånd, men det princip gør Scandics nye mobile hotel nu op med. Det 18 kvadratmeter store hotel med terrasse kan nemlig flyttes lige derhen, hvor gæsten ønsker det eller har brug for det. Hotellet kommer, kort sagt, ud til gæsterne, frem for at gæsterne skal komme til hotellet.

– Med Scandic To Go ønsker vi at give gæsterne mulighed for at åbne hoteldøren og træde lige ud i nogle unikke oplevelser et sted, hvor der normalt ikke lige er et hotel. Det er en helt ny og anderledes måde at tænke hotel på. Og vi er glade for at være de første til at introducere et mobilt hotel i Danmark, siger Casper Puggaard, salgs- & marketingdirektør i Scandic Danmark.

Scandic To Go har sin egen hoteldirektør, Søren Amstrup, der skal drive og rejse rundt i landet med hotellet.

– Jeg glæder mig helt enormt til at give danskerne nogle helt særlige sommerferieoplevelser herhjemme. Både når vores første gæster tjekker ind i København Zoo i løbet af Kristi Himmelfartsferien og når vi senere tager til Cold Hawaii, Hammer Havn, Aarhus Food Festival og den destination, der bliver valgt af en af vores gæster. Jeg er godt nok spændt på at se, hvor danskerne ønsker at placere Scandic To Go, siger hoteldirektør for Scandic To Go, Søren Amstrup. Han fortsætter:

– Selvom danskerne kan ønske at placere Scandic To Go hvor som helst i landet, er vi naturligvis nødt til at indhente tilladelser fra relevante myndigheder før vi kan bekræfte en booking. Men i udgangspunktet skal danskerne bare ønske løs.

Hotellet skal matche tidsånden

Ideen om at tage hotellet med under armen er helt i tråd med den måde, mange af os danskere lever på i dag.

– Vi har travlt og er ofte på farten, og derfor tager vi fleksible to go-løsninger til os. Hidtil har det primært været i forhold til kaffe og mad, men nu udvider Scandic paletten med deres to-go hotel siger Mette Feifer, Markedsdirektør, hos Dansk Erhverv.

– Samtidig ved vi, at danskerne efterlyser anderledes rejseoplevelser, når de booker deres ferie. Det må man sige, at Scandic To Go giver rig mulighed for. Det er ikke mange, der kan prale af, at de har ligget i en hotelseng og set solen gå ned over Hammer Havn eller spist morgenmad på en privat terrasse midt i Aarhus Food Festival, tilføjer Mette Feifer.

Fakta:

Scandic To Go er et mobilt hotel på 18 kvadratmeter med alt, hvad du har brug for: En blød seng, sovesofa, fri WiFi, tv, aircondition og terrasse. Badeværelset er fuldt udstyret med toilet, bruser, bløde badekåber og lækre badeprodukter fra FACE Stockholm. Og naturligvis er morgenmad inkluderet.

Scandic To Go vejer knap 7 ton og tager 2-6 timer at stille op afhængigt af forholdene.

En overnatning koster 1950 kroner per nat.

Powered by Labrador CMS