Disse farlige typer hovedpine må du aldrig overse

Hjerneblødninger og tumorer er blot nogle af de ting, som hovedpinen kan skjule

Udgivet Opdateret

I galleriet øverst kan du se fem typer af hovedpine, som du aldrig ignorere eller overse.

Du kender sikkert den stikkende følelse på indersiden af kraniet, der kan være alt opslugende. Den irriterende hovedpine, der kan komme ud af det blå – og forsvinde lige så hurtigt som den ankommer.

Men der findes typer af hovedpine, som du aldrig må ignorere. Det er heller ikke for sjov, at migræne figurerer på listen over de ti sygdomme, der medfører flest tabte arbejdsdage i verden. Det skriver Migræne Danmark.

Huffington Post har kigget nærmere på fænomenet hovedpiner og migræner, og her er beskeden klar fra Stephen Silberstein, der er professor og direktør for Jefferson Headache Center i Philadelphia.

– Hvis hovedpinen føles anderledes end den normalt gør eller hvis det er første gang, at du har haft denne type hovedpine, så er det vigtigt, at du kigger nærmere på, hvad der foregår, lyder det Stephen Silberstein til det amerikanske medie.

Det er ikke alle, der vil opleve forskellige typer hovedpine, men hvis du gør, så er det  vigtigt, at du er opmærksom. De kan nemlig skjule alvorlige helbredsproblemer.

I galleriet øverst kan du se fem typer af hovedpine, som du aldrig ignorere eller overse.

Du kan også se her, hvorfor det kan være en god idé at finde alternative metoder til smertestillende medicin i denne artikel: Du kan få hovedpine af hovedpinepiller.

I denne artikel kan du desuden læse, hvilke forskellige typer hovedpine, der findes: Ondt i hovedet: Sådan opstår din hovedpine.

Powered by Labrador CMS