Dørmand reddede kvinde fra voldtægt: Nu vil politiet have fat i disse tre piger

En 28-årig kvinde blev forsøgt voldtaget under byfesten i Farsø - nu har politiet brug for afgørende vidner.

Ved søen i Farsø blev en ung kvinde forsøgt voldtaget. Nu har politiet brug for vigtige vidner. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

Nordjyllands Politi betragter det som vigtigt, at de kommer i kontakt med tre piger, der var med til at afværge en voldtægt af en 28-årig kvinde under en byfest i Farsø. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt fredag.

Voldtægtsforsøget skete natten mellem den 20. og den 21. august nær ved den indrettede festplads ved søen i Farsø. På et stisystem i et grønt område blev kvinden antastet af tre unge mænd, der talte dansk med udenlandsk accent. Mændene spurgte, om kvinden ville låne dem en cigaret, men da hun svarede, at hun ikke ryger, smuttede to af mændene.

Den sidste mand valgte dog ikke at fordufte. Han gav sig i stedet til at forsøge sig med at kysse på kvinden, som han også fik væltet ned på jorden. Det hele blev overværet af tre piger, som ifølge politiet er vigtige vidner.

Kontakt os

Da det skete, kom tre piger gående på stierne i retning mod festpladsen. Pigerne observerede hændelsen og tilkaldte hjælp fra mindst én sikkerhedsvagt, der lykkedes med at stoppe voldtægtsforsøget og desuden tilbageholde manden.

Den formodede gerningsmand blev anholdt af politiet. Det er ikke lykkedes Newsbreak.dk at komme i kontakt med efterforskningens leder, politikommisær Preben Møller, men i pressemeddelelsen siger han:

– Det er vigtigt, at vi kommer i kontakt med de tre piger. De er vidner, så de ligger inde med informationer, der kan have stor betydning for sagen.

De eftersøgte piger er alle i alderen 15 til 20 år, vurderer politiet. De kom gående i retning mod festpladsen.

Voldtægten blev anmeldt til politiet klokken 01.18 natten mellem lørdag 20. august og søndag 21. august.

Hvis man kender til de tre pigers identitet, så skal man ringe til politiet på telefonnummer 114 og bede om at tale med politiassistent Christina Skovrider.

Powered by Labrador CMS