Efter farlig togbrand: Unge kvinder afslører sig selv

To unge kvinder har i en video, som DR er i besiddelse af, afsløret deres egen medvirken til den brand i en togvogn, der tidligere mandag udviklede masser af giftig røg i Fredericia.

I forbindelse med branden blev beboere i området bedt om at holde sig indendøre. KLIK FOR FLERE BILLEDER FRA BRANDEN. (Foto: Scanpix)
I forbindelse med branden blev beboere i området bedt om at holde sig indendøre. KLIK FOR FLERE BILLEDER FRA BRANDEN. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

En voldsom brand i en togvogn på Fredericia Banegård satte tidligere mandag beredskabet i trekantområdet på den anden ende. Branden udviklede giftig røg, og beboerne i området nær banegården blev instrueret i at holde sig indendøre.

Og nu viser det sig, at branden muligvis skyldes nogle unge mennesker, der endda har dokumenteret deres skyld. Det har de gjort i en video på det sociale medie Snapchat, som DR Nyheder er i besiddelse af.

I videoen erkender de unge kvinder i hvert fald deres skyld, fremgår det.

Og til DR bekræfter Sydøstjyllands Politi, at de har tilbageholdt fire unge mennesker i forbindelse med branden.

– Vi har tilbageholdt fire unge mennesker, som vi skal have talt med i forbindelse med branden, siger Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi til DR og tilføjer, at de fire unge er mistænkte i at have været involveret i branden.

Ifølge Trekantsområdets Brandvæsen blev to personer indlagt til observation for røgforgiftning i forbindelse med branden.

Ifølge brandvæsenet var det to togstammer på et tog, der holder på baneområdet, der brød i brand.

– Røgen lugter ikke særlig godt, og der er asbest i noget af det. Man skal gå ind og lukke vinduer og døre, sagde beredskabsdirektør Jarl Hansen tidligere på dagen til Ritzau.

Powered by Labrador CMS