Efterlyser blotter: Ofre ned til seks år

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu billeder af en yngre mand, der har blottet sig over for børn i Søborg og Buddinge.

Udgivet Opdateret

En række børn på Københavns Vestegn har i den seneste tid været udsat for en blotter.

Ofrene for blotteren, der i december og januar har slået til i alt tre gange, har været børn i alderen seks til 12. Københavns Vestegns Politi har en formodning om, at det er den samme mand, der står bag, og de offentliggør nu billeder af den formodede blotter.

Dem kan du se i galleriet over artiklen.

Blotteren slog til for første gang kort før jul – den 21. december. Derudover har han slået til den 4. januar og den 7. januar. I alle tre tilfælde i tidsrummet mellem 15.50 og 17.05.

Han beskrives som en dansk mand, 18-30 år gammel, ca. 170-175 cm høj og almindelig af kropsbygning. På billederne er han iklædt en sort jakke til knæene, mørke bukser, sorte sko og medbragte en sort rygsæk.

Politiet har øget indsatsen i området

Politiet fortæller, at blotterens fremgangsmåde har været at henvende sig til piger i alderen seks til 12 år for at spørge, om de vil se hans kønsdele. Han skal efterfølgende have blottet sig. Dernæst har enten han eller de unge piger forladt stedet.

Efterforskningslederen tilføjer, at blotteren ikke har angrebet pigerne fysisk eller forsøgt at lokke dem med sig.

Sideløbende med efterforskningen har Lokalpolitiet øget patruljeringen i området og været i dialog med områdets skoler.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Powered by Labrador CMS