Fanget på kamera: Smed hundehvalpe i container

En kvinde er blevet anholdt efter at være fanget på overvågningskamera.

Udgivet Opdateret

En amerikansk kvinde er blevet anholdt af politiet i Riverside, fordi hun blev fanget på overvågningskamera i en dybt ussel handling, skriver amerikanske medier. Det hele begyndte, da Riverside County Department of Animal Services delte nyheden fra sin egen side.

Her blev det nemlig i detaljer beskrevet, hvordan kvinden havde smidt en plastikpose fyldt med hundehvalpe ned i en container, der stod bag et værksted på Grapefruit Boulevard. En forbipasserende opdagede heldigvis hvalpene, der alle er overlevet.

Faktisk er det lidt af et mirakel i Riverside. For klokken var et om eftermiddagen, og på det tidspunkt er der temperaturer op mod 35 grader, og lukket inde i en container ville de nyfødte hvalpe ikke have overlevet længe.

– Den barmhjertige samaritaner spillede en afgørende rolle i at redde disse hvalpes liv. Hans handling var human og heroisk, sagde Chris Mayer, der er chef på dyre-internatet.

Alle syv tre dage gamle hvalpe overlevede, og nu oplyses det altså, at kvinden, der torsdag smed hvalpene i skralderen, er blevet anholdt. Hun sigtes for syv gange at have mishandlet hunde.

Powered by Labrador CMS