Fiskestang brugt i udspekuleret tyveri

Målet var en dyr bil, og målet blev nået for en stund.

Udgivet Opdateret

Tidligere topspiller og nuværende tv-kommentator Owen Hargreaves er en dyr bil fattigere efter et udspekuleret tyveri fra mandens hjem. Det skriver The Sun.

Ifølge The Sun brugte tyvene Owens egne bilnøgler, da de begik deres udåd og stjal hans Jaguar, der ifølge britiske medier i England koster over 400.000 kroner.

Nøglerne havde de taget fra Owens 20 millioner dyre hus, men de var teknisk set ikke indenfor, da de stjal nøglerne.

I stedet fik tyvene adgang til huset via dørens brevsprække.

– De stak en fiskestang gennem brevsprækken og fik nøglerne, der lå på et bord i gangen, på krogen, siger en anonym kilde til The Sun.

Heldig bilejer

Bilen blev efterfølgende fundet i umiddelbar nærhed, og bragt tilbage til sin rette ejer, dagen efter. Den blev sporet via GPS, og ifølge Mick Neville, der er tidligere ansat i Scotland Yard, var det et held, at bilen blev fundet der, hvor den blev.

– Dyre biler som denne bliver ofte stjålet og sendt til Afrika, hvor de bliver solgt videre. Tyvene ved godt, at ejerne ofte lader bilnøglerne ligge nær hoveddøren. De stjæler dem med fiskestænker, kroge eller magneter på stænger via brevsprækken, siger Mick Neville til The Sun.

Politiet efterforsker sagen

38-årige Owen Hargreaves udtaler sig ikke selv om sagen, men tyveriet som sådan er bekræftet via det lokale politi, der til The Sun oplyser, at bilen blev stjålet på et tidspunkt mellem 10. og 13. maj. Sagen efterforskes.

Owen Hargreaves ernærer sig i dag som fodboldekspert, og før det havde han en lang karriere i tysk, senere engelsk fodbold. Han spillede 145 kampe for Bayern München, før han skiftede til Manchester United i 2007. Han nåede at spille 42 kampe for det engelske landshold.

Powered by Labrador CMS