Forældre advaret: En klovn forsøger at lokke jeres børn ud i skoven

Beboere i Greenville, South Carolina har fået en skræmmende meddelelse.

Beboere i “Fleetwood Manor Apartments” bliver advaret om, at der huserer en eller flere klovne, der er ude efter områdets børn. Genrefoto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Beboerne i et lejlighedsområde i Greenville, South Carolina, modtog en onsdag i august en skræmmende meddelelse, udsendt af områdets udlejer.

Heri advares børnefamilier om, at der huserer en klovn i området. En klovn, der forsøger at lokke børnene med sig ud i skoven. Det skriver Myfox8.com.

I artiklen kan man læse hele brevet, der er blevet omdelt i området. Her står der blandt andet:

“Kontoret har modtaget flere klager over, at en klovn, eller en person klædt ud som klovn, skulle have taget børn med sig ind i skoven – eller have forsøgt at lokke børn med ind i skoven.”

Troede barnet så syner

Myfox8 har været i kontakt med en bekymret forælder fra området. Donna Arnold fortæller, at hun har været i kontakt med det lokale politi, fordi hendes søn, såvel som andre børn, havde set klovne bag områdets basketballbaner.

– Jeg troede, at han så syner. Men næste dag mødte jeg 30 børn, der spurgte mig, om jeg havde set klovnen i skoven, siger Donna Arnold.

En frivillig fra området, Bruce Wilson, bidrager også til artiklen. Han fortæller, at det nu handler om at sikre børnene.

– Vi har 200 eller 300 børn i området, siger Bruce Wilson.

Politiet leder efter klovnen eller klovnene

Ifølge den officielle skrivelse, der er sendt ud til beboere i området, arbejder politiet aktivt på at finde den eller de klovne, der huserer i området. Der er sat ekstra mandskab på sagen, der patruljerer i området.

I mellemtiden opfordres forældre til at holde deres børn indendøre efter klokken 22 og til generelt at sørge for, at de til alle tider ved, at deres børn er trygge. Derudover skal forældrene sørge for, at deres børn ikke bliver efterladt alene om natten, og børnene må heller ikke opholde sig i det omkringliggende skovområde uden opsyn.

For så kan det være, at klovnen kommer.

Powered by Labrador CMS