Galleri: Retrohegn hitter i haven

Udgivet Opdateret

Retro boligindretning og retro mode har været på tapetet længe, og med det populære hegn, Skagen Lux, har Plus også bragt begrebet ind i vores uderum. Nu udvides serien med ekstra højder.

Havetid er hyggetid. Og de seneste havetrends handler om at bringe uderummet ’Back to basics’, hvor gode værdier som frisk luft, hjemmedyrkede grøntsager og samvær med venner og familie er på dagsordenen.

Som en idyllisk og cool prik over i’et på den helt rigtige havestemning byder Plus’ populære serier af retrohegn nu på nye højder med nye muligheder.

Fra en åben velkomst til privatlivets fred

Nabofællesskab i forhaven eller blufærdighed i baghaven. Plus retrohegn i nye højder giver mulighed for selv at vælge, om havens indramning skal være lav og åben eller høj og afskærmende. Og hvis det er svært at vælge, kan højderne kombineres for at give forskellige stemninger.

En åben forhave er for eksempel et legeparadis for børn i alle aldre, fordi dit og mit smelter sammen på tværs af vej og nabohaver. Men store skraldespande eller vindblæste pletter kan til gengæld være generende, hvis de voksne vil nyde et glas sommervin, inden der tændes op i grillen.

Med det nye Skagen Lux 150 centimeter kan den åbne forhave nu kombineres med høje hegn i siden, som skaber en skøn hyggekrog, uden at der blokeres for øjenkontakt med naboerne på vejen.

De nye hegnhøjder kan også udnyttes til en mere privat afskærmning, der samtidig bevarer en lys og åben stemning i uderummet. Retrostilen med hvide smalle planker giver nemlig et lyst og let look til både prydhave, nyttehave og hyggehave, ligesom man kan skimte livet på den anden side gennem sprækkerne.

Det 150 centimeter høje Retro Facadehegn er eksempelvis perfekt til baghaven, hvis benene skal brunes i solen, middagen holdes i et privat selskab eller solotiden plejes i skyggen.

Stort og småt, alt er godt

Med forskellige låger er Plus’ retrohegn også ideelle til indhegning af indkørslen. Med en bred dobbeltlåge er der nemlig plads til, at både bil og trailer kan få nem adgang til matriklen.

En klassisk enkeltlåge er derimod nok til at entrere haven med cykel, trillebør eller favnen fuld af indkøbsposer. Stil lågen på klem som en åben invitation til venner og naboer, eller sæt krogen på, hvis der skal holdes styr på familiehunden eller den eventyrlystne yngstearving.

Powered by Labrador CMS