Hunde våger over ejer, efter hun faldt om

Foto: colourbox
Udgivet Opdateret

En hundeejer faldt om i sit køkken, og hundene vågede over hende, indtil hun blev fundet.

En 76-årig kvinde, der lider af Parkinson, faldt om i sit køkken. Kvinden, Judy Muhe, bor alene med sine to Golden Retrievere.

De to hunde blev ved hendes side i to dage, ind til hjælpen kom.

Ifølge Huffington Post fortæller ABC News, at havde det ikke været for de to kærlige hunde, havde Muhe højst sandsynligt ikke overlevet.

Muhe slog hovedet og knuste skulderen, da hun faldt og gled ind og ud af bevidsthed de næste 48 timer. De to hunde var klar over, at deres ejer var i nød og lagde sig ned ved siden af hende for at holde hende varm og sørge for, at hun lå så behageligt som muligt.

– Hovedsagligt lod de mig vide, at jeg ikke var alene. Higgins lå op mod min ryg og Dodger lå på mine ben og fødder. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden dem. Jeg elsker mine hunde så højt, siger Muhe til ABC News.

Muhes veninde, Kathy Jacobs, ringede flere gange til Muhe uden at få svar og tog hjem til Muhe. Hun havde en ekstranøgle.

– Da jeg kom, ind fandt vi hende med det samme liggende på gulvet. Hundene var lige der hos hende. De løb frem og tilbage mellem hende og døren ligesom for at vise, hvor hun var, siger Jacobs til ABC News.

Judy Muhe har siden undergået to operationer for at reparere skulderen.

 

 

Powered by Labrador CMS