Hypet Apple-produkt er pludselig droppet

Det bliver ikke i denne omgang, at forbrugerne får glæde af den trådløse-oplader AirPower.

AirPower bliver aldrig et produkt. Der er problemer med for megen varme. KLIK VIDERE OG SE FLERE EKSEMPLER PÅ APPLE-TEKNOLOGI, DER HAR FØRT PROBLEMER MED SIG. Foto: Scanpix
AirPower bliver aldrig et produkt. Der er problemer med for megen varme. KLIK VIDERE OG SE FLERE EKSEMPLER PÅ APPLE-TEKNOLOGI, DER HAR FØRT PROBLEMER MED SIG. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Apple har altid sat en dyd i at udvikle nye produkter. Og med ideen om AirPower synes Apple igen at have fundet en måde at forbedre det ledningshelvede, som hjemmet nogle gange kan udvikle sig til.

Planen var, at udvikle en opladestation, hvor du kunne placere dit ur, telefon og dit trådløse headset på. Den trådløse oplader skulle derfor kunne oplade alle tre elementer på samme tid. Det var i hvert fald tanken, da Apple præsenterede ideen. Men nu er der nedslående nyt til folk, der holder af tech-gigantens produkter.

– Efter mange forsøg har vi konkluderet, at AirPower ikke kan nå vores egne høje standarder og derfor har vi stoppet projektet. Vi undskylder overfor de forbrugere, der har set frem til denne lancering. Vi tror stadig, at fremtiden er trådløs, så vi er stadig dybt involveret i at skubbe den trådløse oplevelse videre, skriver Dan Riccio, der er Apples Senior Vice President i koncernens hardware-afdeling, i en email til Tech Crunch.

Produktet blev første gang annonceret tilbage i september 2017, men dette er blot endnu et produkt i den seneste tid, der har haft vanskeligheder. Men det er så nylig en afblæsning af projektet, at der angiveligt er billeder af AirPower i de nye AirPod-kasser (trådløst headset).

Der findes allerede teknologi, der gør det muligt at oplade enheder trådløst, men at oplade flere produkter på samme tid var, hvor Apple ville skille sig ud.

I galleriet øverst kan du se nogle af de produkter, der har skabt problemer for Apple i de senere år.

Powered by Labrador CMS