- Jeg føler mig som hjemmegående husmor

Det er en dans på roser at være gift, lyder det fra influenten og iværksætteren Mascha Vang og jagerpiloten Troels Krohn Dehli Vang

Udgivet Opdateret

Det er præcis en måned siden, at influenten og iværksætteren Mascha Vang giftede sig med sit livs kærlighed, jagerpiloten Troels Krohn Dehli Vang.

Og de søde hvedebrødsdage er blandt andet blevet brugt til årets Zulu Comedy Galla, som løb af stablen i Operaen i København torsdag aften.

- Det er dejligt, lyder det fra Mascha Vang på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla og bliver fluks suppleret af sin mand:

- Det er en dans på roser, siger Troels Krohn Dehli Vang.

En storslået dag

Brylluppet blev holdt på Holckenhavn Slot i Nyborg, og det var en storslået dag, fortæller hr og fru Vang.

- Det fylder utroligt meget sådan et bryllup i forhold til planlægning og afvikling og familie og venner. Også følelsesmæssigt fylder det meget, uddyber Troels Krohn Dehli Vang.

Mascha Vang og hendes mand, Troels Krohn Dehli Vang, skal på forsinket bryllupsrejse til Egypten senere på efteråret sammen med deres tre sammenbragte børn. Imens suger de det sidste af sensommeren ud af Danmark.
Mascha Vang og hendes mand, Troels Krohn Dehli Vang, skal på forsinket bryllupsrejse til Egypten senere på efteråret sammen med deres tre sammenbragte børn. Imens suger de det sidste af sensommeren ud af Danmark.

Tager det stille og roligt

Mens han er på vingerne igen som jagerpilot, nyder Mascha Vang ikke have at lige så susende travlt, som hun som entreprenant ellers ofte har.

- Jeg synes, vi har haft en meget stressende periode. Det har været meget emotionelt. Så jeg synes egentlig, jeg tager det helt vildt stille og roligt lige nu, siger hun og fortsætter:

- Jeg føler mig lidt som en hjemmegående husmor. Troels arbejder rigtigt meget og er væk on and off, så jeg går derhjemme og fikser hus og varmer mad i mikroovnen til børnene, siger hun med et grin og tilføjer så:

- Det er superhyggeligt. Jeg tror egentlig aldrig, jeg har haft en periode, hvor jeg har slappet af og pustet ud så meget, som jeg gør lige nu. Men det er ikke noget, der skal foregå længe, for jeg keder mig hurtigt. Der skal nok ske noget.

Powered by Labrador CMS