Jetsetdronning i total nedtur

Første foto af Ghislaine Maxwell siden hun blev fængslet sidste sommer

Jetset-dronningen er blevet knust under fængselsopholdet. Privatfoto
Udgivet Opdateret

Engang var hun en smuk og feteret jetset-dronning, som udstrålede overskud og rigdom med et frækt glimt i øjnene.

I dag ligner 59-årige Ghislaine Maxwell præcis det, hun er: En psykisk knækket og angst fange med sjusket hår, blodudtrækninger under øjet og et udmattet blik.

Det er kvindens advokat, som har taget fotografiet af Ghislaine Maxwell i fængslet.

Ghislaine Maxwell anklages af de amerikanske myndigheder for at skaffet sin nu afdøde milliardær-ven Jeffrey Epstein mindreårige piger, som kan kunne dyrke sex med. Epstein tog sit eget liv i cellen. Og lige nu sidder Ghislaine Maxwell i en topsikret celle med 24 timers overvågning, da man frygter, at hun vil begå selvmord.

Kan ikke huske det

Maxwell har under fængselsopholdet haft flere kontroverser med fængselspersonalet. Hun kan eller vil dog ikke fortælle noget om, hvordan hun har fået blodudtrækningen under øjet.

– Maxwell er ikke klar over årsagen til de blå mærker. Som det er blevet rapporteret til lægerne, er hun blevet tilbageholdende med at give vagterne information af frygt for gengældelse og straf, oplyser advokat Bobbi Sternhaim til BBC.

Maxwell og Epstein. Epstein tog sit eget liv i fængslet. Myndighederne frygter, at Ghislaine Maxwell vil gøre det samme. Foto: Laura Cavanaugh/AFP/Ritzau Scanpix
Maxwell og Epstein. Epstein tog sit eget liv i fængslet. Myndighederne frygter, at Ghislaine Maxwell vil gøre det samme. Foto: Laura Cavanaugh/AFP/Ritzau Scanpix

Den 59-årige kvinde har snart siddet fængslet i et år, efter at hun blev anholdt i en hemmelig luksus-bolig, som var opkøbt i et andet navn.

Misbrugte selv pigerne

Retssagen mod hende begynder 12. juli, hvis ellers tidsplanen holder.

Hun nægter sig skyldig i alle anklager. Hun er tiltalt for både at have leveret piger og unger kvinder, så Jeffrey Epstein kunne udnytte dem seksuelt. Ghislaine Maxwell har ifølge anklagemyndigheden også selv misbrugt pigerne.

Powered by Labrador CMS