Kærlighed ved første øf

Niller Tidselbak elsker sine grisebasser - også selv om de skræmmer kvinderne bort

Udgivet Opdateret

Det var kærlighed ved første øf.

Niller Tidselbak erkender det blankt: Han er vild med grisebasserne Bjarne og Flemming.

Også selv om de skræmmer kvinderne i hans liv væk.

-Folk tror, at jeg scorer en hel masse kvinder, når jeg lufter Bjarne og Flemming. Men det gør jeg desværre ikke. Kvinderne vil gerne snakke. De synes også, at grisene er meget søde. Men de vil ikke leve sammen med dem. De ved jo ikke rigtig, hvad de går ind til, forklarer den 42-årige single-mand fra Kaas ved Blokhus.

Niller vil under ingen omstændigheder skille sig af med sine firbenede kammerater til fordel for en kvinde.

-Nej, de bliver her hos mig.

De kan fise

-Snorker Bjarne og Flemming?

-Det er egentligt ikke så galt. Men de kan fise en del. Og når det sker, så er der gennemtræk, griner Niller Tidselbak.

Mange kvinder synes, at grisebasserne er søde og kommer hen for at snakke. Men de vil ikke bo under samme tag med dem. Derfor er Niller single. Foto: Rene Schütze/Newsbreak.dk
Mange kvinder synes, at grisebasserne er søde og kommer hen for at snakke. Men de vil ikke bo under samme tag med dem. Derfor er Niller single. Foto: Rene Schütze/Newsbreak.dk

Den 42-årige VVS-mand har altid holdt af dyr. Men de skal helst være lidt usædvanlige. I samlingen af kæledyr hører også et stinkdyr.

-Jeg havde først en hun-gris. Men hun kom i brunst, og så begyndte hun at nappe efter de børn, som kommer på besøg. Børnene blev bange, så nu er damen blevet sendt på landet og erstattet af Bjarne og Flemming. Der er ikke meget forskel på grise og mennesker. Det er kvinderne, der står for al balladen, smiler den gæve jyde.

Kælegrisene vejer omkring 40 kilo hver. De er legesyge og en blanding af at være meget kloge og halv-dumme.

Hopper op i sofaen

-Jeg vil betegne grisene som en blanding mellem en hund og en kat. Nogle gange kan de godt lide at kæle. Så hopper de op i sofaen til mig for at hygge. Men ellers ligger de tæt sammen på en stor sækkepude eller i deres kurv, forklarer Niller.

Når Niller lufter de to grise ved skov og strand, strømmer der hurtigt publikum til.

-Folk smiler og bliver glade. Og vi trænger jo virkelig til et godt grin i disse tider, hvor alt efterhånden handler om død, lyder det fra Niller.

Søger en griseglad kvinde

På et tidspunk luftede han Flemming og Bjarne  på gågaden i Aalborg. Det vakte stor opmærksomhed. Op mod 40 personer ville nærstudere den usædvanlige udflugt. Så til sidst måtte forsamlingen opløses på grund af corona-restriktionerne.

-Folk ser mutte ud, når man møder dem. Og når vi skilles, så smiler de. Kan man næsten bede om mere, spørger Niller.

Det skulle måske så lige være en griseglad kvinde …

Se Bjarne og Flemming for fuld udblæsning i galleriet over denne artikel.

Powered by Labrador CMS