Kendt 4-årig kræftramt er død

Hun blev berømt på internettet, efter hendes far lagde et billede af hendes kamp op på Facebook. Men nu er den 4-årige fighter død.

Klik videre for at se billedet, der har fanget hele verdens opmærksomhed.Foto: Facebook
Klik videre for at se billedet, der har fanget hele verdens opmærksomhed.Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Hun tog internettet med storm, da hendes far lagde et billede af hendes kamp op på Facebook. Men nu har Jessica Whelan taget sit sidste åndedrag.

Efter en lang og sej kamp har 4-årige Jessica Whelan endelig fået fred. Det oplyser en sønderknust far på den lille piges Facebookside.

– Jeg føler både sorg og lettelse i at kunne fortælle jer, at Jessica endelig har fundet fred. Hun lider ikke længere, hun mærker ikke længere smerterne.

“Min prinsesse har fået vinger”

Jessica blev i 2015 diagnosticeret med neuroblastom, der er en svulstsygdom. Siden da er smerterne blevet værre og værre, og i slutningen af oktober kunne lægerne ikke længere gøre noget. De gav hende et par uger mere at leve i.

– Nu har min prinsesse fået sine vinger og er taget op for at lege med hendes venner og familie. Hun vil nu kigge ned på sin lillebror og os indtil vi en dag genforenes, skriver faren og fortsætter:

– I går aftes lod hun mig endelig holde hende i mine arme, mens jeg fortalte hende, hvor meget jeg elskede hende. Jeg fortalte hende, at det var okay at lukke øjnene og falde i søvn og kyssede hendes pande. Det lader til, at det var hvad hun havde brug for for endelig at få fred. For otte timer senere tog hun sit sidste åndedrag.

Jessica havde et helt særligt bånd med sin far, der selvfølgelig er sønderknust.

– Hun var fars pige fra starten og selv helt til slutningen. Det føles, som om en kæmpe del af mig selv er blevet revet væk, men jeg er så glad for, at jeg kunne give hende trøst i de sidste timer. Hun tog afsked fredeligt og roligt – endda uden en lyd.

Vil sørge i fred

Trods familien har delt Jessicas kamp på Facebook, beder de nu om ro og fred.

– Tak til alle der delt og været en del af vores rejse. Jeg beder nu om privatliv til vores familie, mens vi sørger tabet af vores smukke prinsesse. Hilsen en sønderknust far til den mest fantastiske og smukke prinsesse.

Facebooksiden om Jessicas kamp har mere end 111.000 likes. I slutningen af sidste måned lagde faren et hjerteskærende billede af sin lille datter op på siden. Billedet ramte lige i hjertet på tusindvis af brugere og er blevet delt og liket 69.000 gange. Du kan se det forfærdelige billede i galleriet ovenover.

Powered by Labrador CMS