Kendt ‘pædofili-rede’: Fjernet fra jordens overflade

Den nye ejer af Jeffrey Epsteins tidligere Palm Beach elskovsrede, hvor prins Andrew er set, har gjort kort proces

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgalleriet ovenfor

Tilbage i marts måned i år blev det bekræftet, at den amerikanske entreprenør og ejendomsudvikler Todd Michael Glaser har købt en ejendom i Palm Beach, Florida, der tidligere har tilhørt den nu afdøde, pædofildømte Jeffrey Epsten.

Nu har han ifølge blandt andet Mirror, som har besøgt stedet, gjort kort proces og jævnet den med jorden.

Fungerede som elskovsrede

Mediet skriver også, at huset tidligere har fungeret som en ‘elskovrede’ hvor Jeffrey Epstein generøst sørgede for meget unge kvinder til sig selv og en række prominte venner.

Angiveligt også britiske prins Andrew.

Var der i ugevis

I hvert fald forklarede Epsteins tidligere butler Juan Alessi ifølge Mirror under ed i en straffesag i 2005, at han personligt hver eneste dag sørgede for massageborde til prinsen, når har i ugevis opholdt sig i huset.

Han sagde dog også, at han aldrig havde set Andrew deltage i nogen form for seksuel aktivitet.

Knap 115 millioner

Todd Michael Glaser betalte ifølge det lokale medie Palm Beach Daily News det, der svarer til knap 115 millioner kroner for huset, og har så nu sendt bulldozere ind for at fjerne det.

Til stor glæde for naboerne i øvrigt.

“Det er en befrielse. Den syge stodder mishandlede snesevis af piger i det hjem. Gudskelov er det væk nu,” lyder det fra en af dem.

Jeffrey Epstein tog sit eget liv i et fængsel i New York i 2019, hvor han var spærret inde i forbindelse med en sag om menneske handel.

Se flere fotos i billedgalleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS