Klamt: Norsk medie finder sæd og andre klatter på Oslo-bådene

I en ganske vist hjemmegjort undersøgelse har norges TV 2 fundet uhumske forhold på flere af færgerne mellem Danmark og Norge.

Crown Seawayshar sæd på væggene. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Under overskriften “Sædchok på danskerbåden” præsenterer norges TV 2 yderst uhumske forhold i flere kahytter på færgerne mellem Norge og Danmark. Billedet var det samme uanset om det var til Frederikshavn eller København.

Både på Stena Saga mellem Oslo og Frederikshavn og Crown Seaways, der sejler Oslo – København blev der fundet sæd på væggen lige over for en seng, oplyser TV-stationen i det, der vist bedst kan betegnes som en selvbestaltet undersøgelse.

I alt er 10 kahytter blevet tjekket på de to færger samt færgen til Kiel. Foruden sæd er der fundet krummer, blodpletter, mug og hår på flere værelser.

Sådan skal det ikke være

Både hos Stena Line og DFDS er meldingen, at det naturligvis ikke er i orden, og sådanne forhold hører ingen stedet hjemme.

– Sådan skal det ikke være, siger pressechef i Stena Line, Jesper Waltersson, til TV 2 Norge. DFDS’ svar er ikke meget anderledes, men vi bringer det for en god ordens skyld.

– Sådanne ting bør ikke forekomme, siger Gert Jakobsen, der er informationschef i rederiet.

De enslydende svar falder altså, efter den norske TV-station har konfronteret rederierne med fundene, der også bød på, at der under lagner i kahytter på bådene til Danmark blev fundet krummer, pletter og hår. På et af Crown Seaways’ lagner blev der fundet en stor gele-agtig klump, der var udefinerbar.

Desuden blev der fundet mug på en madras på Stena Saga.

Både DFDS og Stena Line varsler ifølge TV 2 Norge nu en gennemgang af rutinerne.

Oslo-færgen fra DFDS danner i øvrigt rammen om det store award-show Zulu Awards den 2. februar.

Powered by Labrador CMS