Klovnebande terroriserer børn i byer

En bande af klovne terroriserer børn i to engelske byer. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

I de engelske byer Tonbridge og Tunbridge Wells terroriserer en bande af personer klædt ud som uhyggelige klovne børnene. Nu er der udstedt varsel om, at børn skal “gå lige hjem”.

Det er ikke kun i Danmark, der er problemer med uhyggelige klovne i bybilledet, som det kunne læses her på Newsbreak.dk den 14. oktober.

I byerne Tonbridge og Tunbridge Wells i England har de så voldsomme problemer med klamme klovne, der terroriserer byens børn, at myndighederne nu har udstedt en advarsel om, at børn skal gå direkte hjem fra skole og ikke rende rundt i bybilledet.

Skrækslagne børn har oplevet flere gange at blive antastet af klovne, der kører rundt i en bil og jagter dem. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Ugelange klovnerier

Klovnene har i flere uger antastet børn og unge på vej til og fra skole. En skole i området er særligt ramt af de ubehagelige episoder.

En 51-årig kvinde, hvis datter går på skolen Hillview School fortæller til avisen, at det er udtryk for en syg form for humor.

– Min datter har en klovnefobi og går bogstavelig talt i panik, så nu er hun nødt til at følges hjem med en fra skolen, siger Pam Mills.

Politiet efterforsker nu de mange klovne-angreb.

Powered by Labrador CMS