Kørt ned af bilist: To teenage-piger dræbt

To meget lovende unge atleter blev dræbt i trafikken. Politiet mistænker en britisk soldat.

De to piger blev kørt ned på Queen’s Avenue i Aldershot England tæt på byens militær stadium.Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Udgivet Opdateret

To britiske teenage-piger var ude og løbe, da de blev kørt ned af en bil. De var begge meget lovende løbere, men begge to blev dræbt i ulykken. Politiet har anholdt en soldat for spritkørsel med mistanke om, at han har kørt pigerne ned. Det skriver BBC.

Ulykken skete i Hampshire England tirsdag aften. 16-årige Stacey Burrows og 17-årige Lucy Pygott var begge langdistance terrænløbere og igang med opvarming til sæsonstarten på deres træning. Politiet siger den 24-årige mistænkte er løsladt mod kaution indtil februar.

– Lucy var en absolut glæde for os, og vi føler os heldige for, at hun har været en del af vores familie i 17 år, siger Lucy’s familie i en udtalelse.

Kommende stjerne-atleter

Teenagerne var medlemmer af Aldershot, Farnham og Disctrict atletikklub. Lucy var engelsk mester i 3.000 meters løb for under 20-årige. Hun var også europæisk ungdoms bronzevinder. Stacey var mester i 3.000 meters løb for under 17-årige i Hampshire.

Betjente siger, at manden anholdt blev tilbageholdt med mistanke for at resultere i død på grund af farlig kørsel samt uforsigtig kørsel på grund af alkohol eller stoffer. En talskvinde fra forsvarsministeriet har bekræftet, at ulykken er sket, samt en soldat er blevet tilbageholdt af Hampshire politi.

– De var engageret og motiverede atleter. Det er så tragisk, hvad der er sket, siger 18-årige Hannah Jacob, der var teammate med de to piger.

 Atleter sørger

Det er ikke kun pigernes nærmeste, der er knuste. Den britiske atletsammenslutning UK Athletics søger også over tabet.

– Alle ved UK Athletics sender vores dybeste sympati. Det er en tragedie, der vil kunne mærkes i fællesskabet af atleter, siger Niels de Vos, der er chef for UK Athletics.

Den britiske olympiske løber Eilish Mccolgan viste også sin støtte på Twitter:

– Forfærdelige nyheder fra Aldershot den her morgen. Tankerne går til familie,venner og holdkammerater ved AFD, skrev løberen på det sociale medie.

Powered by Labrador CMS