Kvinde efterlader lam kæreste til at dø i skoven

Hun underskrev hans dødsdom.

Kvinden skubbede sin lamme ekskæreste ud af sin bil og efterlod ham ude i skoven.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En kvinde fra Georgia, USA, er blevet tiltalt for mord. Politiet mener nemlig, at hun efterlod sin lamme ekskæreste i skoven til at dø i kulden. Det skriver CBS News.

Upson County sheriff Dan Kilgore oplyser i en udtalelse, at 27-årige Ruby Kate Coursey mandag blev tiltalt for mord og forsømmelse af en handikappet voksen i forbindelse med 33-årige Troymaine Johnsons død.

Fortæller familien om drabet

Efterforskere siger, at Johnson sidst blev set 14. marts, da Coursey hentede ham for at køre en tur eller handle ind. De efterlod kørestolen hjemme ved ham.

Tre dage senere modtog politiet et tip, der ledte dem til Johnsons lig ved en jagtlejr omkring 113 kilometer syd for Atlanta. Den, der kom med tippet er i familie med Coursey. Vidnet fortalte politiet, at Coursey havde sagt, at hun havde efterladt en mand i skoven.

Politiet mener, at Coursey skubbede Johnson ud af sin bil og efterlod ham. Han døde af nedkøling. Hans død er blevet vurderet til at være mord af en retsmediciner.

Familie og venner, der samledes for at huske Johnson, beskriver ham som en sjov og kærlig mand med et talent for at rappe.

Powered by Labrador CMS