Kvinde sagsøger flyselskab for 66 millioner kroner: Passager befamlede hende

Passageren var allerede blevet fanget i at onanere på første klasse, men stevardesserne gjorde ikke noget, påstår kvinden.

Kvinden siger, hun var fanget på hendes vinduesæde, mens manden befamlede hende.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En kvinde fra Detroit sagsøger flyselskabet Delta Air Lines, da hun påstår, at selskabet kunne have stoppet en mand fra at befamle hende på et af deres fly i 2016. Det skriver CBS News.

I marts 2017 fik 41-årige Christopher Finkley fra South Carolina en uges fængsel, efter at have erklæret sig skyldig i en simpelt overfald. Den kvinde han overfaldt påstår, at han puttede sin hånd under hendes shorts, mens hun sad på sit sæde i flyet.

Frosset i Frygt

Under retssagen fandt kvinden ud af, at flere stewardesser havde set Finkley blotte sig, mens han onanerede på første klasse i flyet. Finkley fortalte FBI på daværende tidspunkt, at han godt kunne lide at sidde med hænderne i sine bukser og masserer sig selv.

Nu fortæller kvinden, at hun var fanget på hendes plads ved vinduet og var frosset i frygt. Af søgsmålet fremgår det, at flypersonalet forsømte kvinden ved at lade Finkley bevæge sig frit i flyet, selvom han var blevet taget i at onanere på første klasse.

Ifølge søgsmålet fortalte Finkley kvinden, at han godt kunne lide hvide kvinder og spurgte hende, hvor hendes mand var. Kvinden påstår også, at hun bad ham stoppe flere gange.

Advokat: Han var fuld

Flyselskabet har udtalt, at det er bestyrtet over kvindens beskrivelse men vil ikke kommentere på selve søgsmålet. Kvinden siger, hun er blevet tilbudt næsten 17.000 kroner til flybilletter som erstatning.

Finkleys forsvarsadvokat siger, at hans klient har gjort en forfærdelig ting, mens han var stresset og påvirket af alkohol.

– Han er pinlig berørt over hans opførelse og han er ked af den smerte, han har påført offeret, offentligheden og sin familie, siger advokaten.

Powered by Labrador CMS