Kvinde stjal toiletpapir: Politiet snubler over fund til 23 års fængsel

Toiletpapir hugget fra arbejdsplads hjalp politiet til at finde i alt 27 kilo amfetamin. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

I en stor nordjysk narkotikasag er i alt tre personer ved en ankesag blevet dømt for at være i besiddelse af 27 kilo amfetamin. Det ulovlige stof blev fundet på grund af toiletpapir og kaffe.

I noget, der kaldes en af Nordjyllands største narkosager, har tre personer fået tilsammen 23 års fængsel for at være i besiddelse af i alt 27 kilo af det ulovlige stof amfetamin.

De tre fik onsdag prøvet deres sag ved Vestre Landsret, der ikke fandt grund til de store ændringer. Det skriver Nordjyske.dk.

Kaffe, toiletpapir og smårapseri

Sagen tager egentlig sin begyndelse for over et år siden, da politiet snart sagt snublede over den massive mængde af de ulovlige stof. En 56-årig kvindes hjem i Vrå blev ransaget på baggrund af en mistanke om tyveri fra kvindens egen arbejdsplads. Hun skulle have stjålet både toiletpapir og kaffe.

Under den ransagningen kiggede politiet så i fryseren, hvor de gjorde det overraskende fund.

Kvinden fortalte, at det var hendes søster og dennes mand, der stod for at have opbevaret de 27 kilo amfetamin.

23 års fængsel

Ved byretten modtog ægteparret hver 11 års fængsel, mens toiletpapir-tyven fik tre – heraf seks måneder ubetinget – års fængsel for at opbevare amfetaminen i sin fryser.

Under ankesagen ved Vestre Landsret fik kvinden så nedsat sin straf fra 11 til ni års fængsel, da manden erkendte hovedansvar.

Powered by Labrador CMS