LIVE VM i håndbold: Egypten-Danmark

Både trænere og spillere har trukket på gamle bekendtskaber for at få René Toft Hansen med ved VM - nu er han klar når Danmark møder Egypten.

Mikkel Hansen og resten af det danbske herrelandshold skal lørdag aften spille mod Egypten ved VM i håndbold. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det er ikke blot håndboldlandsholdets ledelse, der har været involveret i arbejdet med at overtale VM-modstanderne til at acceptere René Toft Hansens omstridte albueskinne.

Både trænere og spillere har været på lobbyarbejde i det seneste døgn, inden det tidligt lørdag eftermiddag endelig lykkedes at få den sidste underskrift i hus.

– Alle i truppen har brugt de kontakter, man har rundt omkring, hvad enten man har været træner for nogle spillere på de forskellige hold, eller som spiller har kontakter til nogle spillere eller trænere hos de andre lande.

– Det har været en gedigen holdindsats for at få puslespillet til at gå op, siger assisterende landstræner Henrik Kronborg før lørdagens møde med Egypten.

Egypten var hurtige

Egypterne viste sig i øvrigt tidligt i forløbet til at tale med, og derfor følte den danske trup sig allerede fredag aften ret sikker på, at René Toft Hansen i hvert fald ville kunne være med i lørdagens kamp.

– Vi startede jo ikke med at arbejde i går aftes. Vi havde arbejdet lidt på egypterne, fordi vi vidste, at vi skulle spille allerede i aften (lørdag, red.). Der havde vi en god indikation på, at de ville sige ja, siger Kronborg.

Med forsvarsgeneralen tilbage på holdet er Danmark altså i stærkeste opstilling mod nordafrikanerne.

Følg kampen live her:

Powered by Labrador CMS