Løkke indleder politisk charmeoffensiv

Nu indleder Løkke en politisk charmeoffensiv. Billede fra Venstres nytårskur. Foto: Johan Gadegaard/Scanpix
Udgivet Opdateret

Mens statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) skød valgåret i gang med en tur i Bilka i Ishøj og senest en tur til det ebolaramte vestafrikanske land Sierre Leone, så var det onsdag Venstre-formand Lars Løkke Rasmussens (V) tur til at skrue op for charmen.

Således indledte han sin politiske turné, hvor han onsdag og torsdag besøger virksomheder og uddannelsesinstitutioner rundt om i landet for at sætte fokus på Venstres mærkesager.

Første stop på turnéen var Rybners Gymnasium i Esbjerg, hvor Lars Løkke Rasmussen svarede på spørgsmål fra de studerende om Venstres politik.

Der skal være folketingsvalg senest 15. september i år, og Venstre-formanden erkender da også, at valgkampen er skudt i gang.

»Selvfølgelig er det valgkamp. I den forstand er hele mit liv valgkamp. Der er bare ikke nogen forskel på de møder, jeg har i dag, og så de gymnasiebesøg, jeg havde for et halvt år siden,« siger Lars Løkke Rasmussen til tv2.dk.

Også tømrerfirmaet Dahl Nielsen & Sunesen i Vejen, Venstres Ungdom i Kolding og Café Cuckoo’s Nest i Odense får onsdag besøg af Løkke, mens det torsdag er Storebæltsbroen, Sct. Nicolai Skole i Køge, sprøjtevirksomheden Hardi International i Nørre Alslev og Svanevig Hospice på Lolland, der kan se frem til et besøg af Venstres formand.

Under sine besøg vil statsministerkandidaten ifølge Altinget.dk blandt andet fokusere på, at det skal være 40 procent billigere at pendle over Storebælt, virksomheder i udkantsområder, effektiviseringer i det offentlige og frivillige medarbejdere.

Derudover vil Venstre gå til valg på at genindføre BoligJobordningen – det såkaldte håndværkerfradrag.

»Står det til mig, vil det være sådan, at kommer valget i foråret, genindfører vi den ordning med virkning fra 1. januar 2015, så derfor skal man gemme sine kvitteringer,« siger Lars Løkke Rasmussen til tv2.dk under sit besøg hos tømrerfirmaet Dahl Nielsen & Sunesen i Vejen.

Powered by Labrador CMS