Målmand bagbundet i sit hjem

Gianluigi Donnarumma har haft ubudne gæster i sit hjem, natten før PSG indleder sæsonen

Udgivet Opdateret

Paris Saint-Germain-målmand Gianluigi Donnarumma har fået en frygtelig optakt til den kommende sæson i den franske mesterklub.

Natten til fredag havde den italienske landsholdsmålmand og hans samlever ifølge mediet RMC og nyhedsbureauet AFP indbrud i deres hjem i Paris.

Donnarumma og samleveren blev ifølge kilder tæt på politiets efterforskning bagbundet af tyvene, der stak afsted fra fodboldspillerens hjem med store værdier.

Lettere kvæstelser

Målmanden har ifølge AFP pådraget sig lettere skader i forbindelse med indbruddet.

Ifølge medierne er der stjålet genstande fra Donnarummas hjem til en værdi på 500.000 euro (3,4 millioner kroner).

På hospitalet

Målmanden og hans partner slap på et tidspunkt fri og søgte efterfølgende hen til et hotel, hvor personalet fik kontaktet politiet. 

Gianluigi Donnarumma havde natten til fredag tyve i sit hjem. (Arkivfoto).
Gianluigi Donnarumma havde natten til fredag tyve i sit hjem. (Arkivfoto).

Senere er Donnarumma og partneren kommet på hospitalet.

BERIGELSESKRIMINALITET

Berigelseskriminalitet er en fælles betegnelse for de typer af kriminalitet, der kun omhandler penge, ejendele eller ejendom – dvs. indbrud, tyveri (herunder butikstyveri), underslæb, smugleri, mandatsvig, afpresning og bedrageri. Der er således ikke tale om vold eller trusler mod offeret. Røveri regnes derfor traditionelt ikke med til berigelseskriminalitet.

De forskellige typer berigelseskriminalitet har det til fælles, at der ved forbrydelsen opnås en uberettiget økonomisk gevinst for gerningsmanden, mens offeret påføres et tab.

Berigelseskriminalitet er den hyppigst forekommende type af kriminalitet i Danmark. I 1998 tegnede den sig således for 95 procent af alle straffelovsovertrædelser.

Kilde: Wikipedia

Paris Saint-Germain indleder senere fredag den nye sæson med en træningskamp mod Le Havre.

Powered by Labrador CMS