Milliardær søger livspartner til vild rejse

Den japanske milliardær Yusaku Maezawa leder efter den kvinde, der vil tilbringe resten af sit liv med ham. Men det er ikke alt.

Den japanske billionær Yusaku Maezawa søger en livspartner, der vil en tur rundt om månen sammen med ham. Foto: REUTERS/Toru Hanai
Den japanske billionær Yusaku Maezawa søger en livspartner, der vil en tur rundt om månen sammen med ham. Foto: REUTERS/Toru Hanai
Udgivet Opdateret

Den 44-årige japaner Yusaku Maezawa, der har tjent sine milliarder i modeindustrien, er kendt for at overraske.

Senest er han tyet til internettet for at finde frem til kvinden, der vil bruge resten af sit liv med ham. Men det er ikke det hele, for hun skal også være villig til at flyve en tur omkring månen i 2023, skriver BBC.

Artiklen fortsætter efter videoen

Rundt om månen

Yusuka Maezawa blev sidste år kendt som den første private kunde, der skal flyves omkring månen af SpaceX, som Tesla-opfinderen Elon Musk ejer.

Rejsen er planlagt til at foregå i 2023, hvor den 44-årige japaner rejser en tur rundt om månen på raketten Starship.

Det er endnu ikke offentligt kendt, hvad japaneren har givet for billetten, men ifølge Elon Musk er det en stor sum penge.

Vil have livspartner med

Men billetprisen har ikke afskrækket Yusaku Maezawa fra at erhverve sig endnu en, for han har planer om at få en kvinde med på turen.

Og det er ikke hvilken som helst kvinde. Hun skal nemlig være hans livspartner.

– I takt med at følelser af ensomhed og tomhed bølger ind over mig, kan jeg ikke lade være med at tænke på én ting: At fortsætte med at elske én kvinde. Jeg vil finde en livspartner og med den fremtidige partner vil jeg udråbe vores kærlighed og verdensfred fra rummet, siger den 44-årige japaner om ideen.

Han er netop gået fra den 27-årige skuespiller Ayame Goriki.

Single og over 20 år

Milliardæren har til formålet fået lavet en hjemmeside, hvor kvinder kan tilmelde sig.

Nogle af de krav, der er, til mulige livspartnere, er, at de er single, over 20 år gammel, altid er positive og at de har en interesse i at tage en tur ud i rummet.

Efter en tre måneder lang ansøgningsproces forventes milliardæren at have fundet sit match i slutningen af marts, da den sidste dag for at tilmelde sig er den 17. januar.

Powered by Labrador CMS