Morten Olsen om Agger-karantæne: -Jeg er totalt uenig

Foto: Claus Bech/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Landstræner Morten Olsen er ude i et markant forsvar af Daniel Agger, der er blevet idømt karantæne.

Danmarks landstræner Morten Olsen blander sig nu i sagen om Brøndbys Daniel Agger, der fredag blev idømt to spilledages karantæne for at have slået FC Københavns Mathias “Zanka” Jørgensen i mandagens superligakamp.

Olsen er stærkt utilfreds med dommen fra fodboldens disciplinærinstans under Dansk Boldspil-Unions (DBU).

– Jeg er totalt uenig i den kendelse. Jeg har set situationen 20 gange, og efter min opfattelse er der ikke tale om en bevidst handling, siger Morten Olsen til TV3 Sport og tilføjer.

– Der bliver begået straffespark mod Daniel – en forseelse, dommeren ikke ser – og dernæst slynger Daniel armen bagud for at vriste sig fri. Det er den slags episoder og normale reaktioner, vi oplever kamp efter kamp, siger Olsen.

Han pointerer, at Agger ikke bør behandles anderledes, fordi han er anfører for landsholdet.

Brøndby også uenige

Brøndby har også erklæret sig uenig og har i sit forsvar henvist til tre andre episoder fra kampen, hvor spillere fra FC København begår forseelser, som ifølge Brøndby også burde være taget op af disciplinærinstansen.

Nu misser Daniel Agger kampene mod Sønderjyske og Hobro.

– Jeg er selvfølgelig ikke enig. Overhovedet ikke. Når det så er sagt, er det ikke noget at ligge søvnløs over. Det må man acceptere, siger Agger til TV2 Sport efter fredagens træning i Brøndby.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS