Pilou Asbæk vil hjælpe rengøringsmand

Stjerneskuespilleren har rakt ud for at hjælpe den forurettede medarbejder i metroen

Udgivet Opdateret

En rengøringsmedarbejder på Nørreports Metrostation blev onsdag nat overfuset af en mand, der tilsyneladende med vilje sparkede til hans spand, så vandet sprøjtede op. 

Videoen af optrinnet er blandt andet blevet delt på Anders Hemmingsens Instagram-profil, og han har 1,2 millioner følgere. 

Her har den danske stjerneskuespiller Pilou Asbæk rakt ud for at hjælpe den forurettede rengøringsmedarbejder, skriver SE og HØR.  

Ikke iscenesat

"Sig til mig, det er iscenesat …. ik? Please?," kommenterer Pilou Asbæk først.

Han får at vide, at det ikke er iscenesat, og herefter skriver skuespilleren, at han gerne vil hjælpe manden, der tilsyneladende bare passer sit arbejde, ved at give ham en god oplevelse. 

Efterfølgende har Pilou Asbæk fortalt til SE og HØR, at han stadig ikke har fået fat i medarbejderen, der får en masse opmærksomhed i de her dage.

Noget, der gør glad 

- Jeg har ikke fået fat endnu. Men en oplevelse står ved magt, hvis de vælger at række ud. Jeg tænker, at den stakkels mand får rigeligt med opmærksomhed lige nu, så jeg stiller mig i kø og venter på tingene er dampet lidt af, fortæller Pilou Asbæk.

Han har ikke nogen bestemt oplevelse i tankerne, det skal bare være noget, der gør manden og hans familie glad.

Pilou Asbæk vil hjælpe en rengøringsmand, der blev overfuset i metroen.
Pilou Asbæk vil hjælpe en rengøringsmand, der blev overfuset i metroen.
Powered by Labrador CMS