Pizzabud røvet af to teenage-kunder: Dræber den ene

Pizzabuddet åbnede døren med håbet om drikkepenge. I stedet blev han beskudt.

Der ventede pizzabuddet en grim overraskelse bag døren.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Et pizzabud fra Texas beskudt og røvet af to teenagere, som han skulle levere pizzaer til. Han endte med at dræbe den ene i selvforsvar.

Ifølge politiet skulle et pizzabud for Domino’s Pizza levere pizzaer til et hjem lørdag aften. Døren blev åbnet af to teenagere, som prøvede at røve ham. Den ene af dem skød også efter ham. Uheldigvis for teenageren havde pizzabuddet også en pistol på sig og skød igen. Det kostede teenageren livet.

Lokkede pizzabud i fælde ved at bestille pizzaer

Politiet identificerede den dræbte teenager som 16-årige Wayne Delaney Osborne, der boede tæt på. Den anden teenager, også på 16 år, blev anholdt for røveri.

Ifølge politiet stod huset tomt og var til leje. Politiet tror, at teenagerne lokkede buddet til hjemmet ved at bestille pizzaer med planen om at røve ham. Politiet efterforsker lige nu en række af røverier mod andre pizzabud for at se, om teenagerne også står bag disse.

Jaden Frazier har fortalt til NB CDFWat han har spillet fodbold med Osborne og at de to var barndomsvenner. Frazier tog over til gerningsstedet søndag, efter han hørte nyheden og sagde, han næsten ikke kunne tro det.

– Wayne var altid i godt humør. Han lavede da ballade som alle andre en gang imellem, men jeg havde aldrig troet, han ville gøre noget som det her, fortæller Frazier.

Gik i døden for 20 dollar

Osborne gik i John Horn gymnasium. Skolen understreger i en udtalelse, at en elevs død altid er tragisk uanset omstændighederne. Skolen siger også, at den vil støtte familien og de andre elever i den svære tid.

– Buddet samarbejder fuldt ud med de lokale myndigheder og restauranten vil tilbyde ham fuld løn, mens han får fri til at bearbejde, hvad der er sket. Ingen burde være nødsaget til at konfrontere døden, mens de arbejder for føden ved at levere pizza, står der i en udtalelse fra Domino’s Pizza.

Ejeren af den specifikke restaurant siger, at det er en tragisk situation for alle, der er involveret. Han fortæller også, at buddet havde arbejdet for ham i ni måneder. Trods teenagerne besvær plejer pizzabud ikke at have mere end 20 dollar på sig. Det svarer til 136 kroner.

Powered by Labrador CMS