Præst anholdt for ni væbnede røverier

Præsten havde åbenbart ikke hørt om det syvende bud.

John Thomas Lindsey er allerede blevet andholdt to gange før.Foto: Mecklenburg County Sheriff’s Office
Foto: Mecklenburg County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

“Du må ikke stjæle” lader til at have været for svært et bud at overholde for en præst i den amerikanske stat North Carolina.

John Thomas Lindsey, en præst i byen Charlotte i North Carolina, er nemlig anholdt for ni bevæbnede røverier. Politiet meddeler, at Lindsey endda affyrede et skud i et af røverierne. Alle røverier har været i butikker som for eksempel supermarkeder eller 7-Eleven-forretninger. Det skriver det amerikanske medie News 3.

Stjal for stoffer

Politiet meddeler, at Lindsey er blevet fanget på video under nogle af røverierne. Og motivet for røverierne? Ja, det var stoffer.

Det er ikke første gang præsten er faldet i unåde. Han er to gange tidligere blevet dømt for anklager relateret til stoffer.

Men denne gang er tiltalerne noget mere alvorligt. Lindsey er blevet anholdt for ni røverier med et farligt våben, planlægning af røverier med et farligt våben, overfald med et livsfarligt våben med intentionen om at dræbe samt at eje et våben trods at være en dømt kriminel.

Kirke i chok

Den lokale kirke, Lindsey var præst i, er som forventet meget kede af deres præsts unåde.

– Vi, ledere og medlemmer af kirken, er meget kede af og skuffede over, at vores leder og bror, John Thomas Lindsey, står overfor kriminelle tiltaler, skriver kirken i en udtalelse og fortsætter:

– Selvom vi tager afstand fra hans handlinger, så elsker vi ham og vil forsat bede for ham. Vi vil fortsat være stærke trods de seneste anklager og vil blive ved med at udbrede budskabet om Guds rige.

Powered by Labrador CMS