Sagsøger ny hustru: Så hende uden makeup

Da han så sin nye hustru uden makeup, valgte han at sagsøge hende. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

En mand, der så sin nye hustru uden makeup første gang efter bryllupsnatten, har sagsøgt kvinden for den traumatiske oplevelse

Efter brylluppet og bryllupsnatten vågnede den nygifte mand op til et syn, han aldrig havde set før: Hans nye hustru havde ingen makeup på. Parret var blevet gift i Algeriet, og i stedet for at nyde hendes naturlige skønhed, nægtede manden at tro på, at kvinden ved hans side virkelig var hans hustru. Han troede, hun var en tyv.

Da det gik op for manden, at det vitterligt var hans hustru, besluttede han sig for at sagsøge kvinden for svig og “psykologisk lidelse”.

En kilde fortæller ifølge Yahoo News til Emirates 247:

– Han sagde, at han var blevet bedraget af hende, fordi hun normalt fyldte sit ansigt med makeup før brylluppet.

– Han sagde, at hun var meget smuk og attraktiv inden ægteskabet, men da han vågnede om morgenen og så, at hun havde vasket makeuppen af, frygtede han, at hun var en tyv.

Prisen for mandens lidelser: Knap 140.000 danske kroner.

//OPDATERET//

Det har vist sig, at denne historie stammer fra en algerisk satiresite – El Manchar, som bragte historien den 30. juli.

Historien er altså ikke sand – men et stykke satire, der har formået at narre langt de fleste danske net-medier: Både Ekstra Bladet, Metroexpress, dagens.dk og Jydske Veskysten har bragt historien. Journalisten.dk har afsløret historiens sande ophav.

Herfra beklager vi fejlen – det kan desværre ikke undgås, at der ind i mellem sniger sig sådanne historier ind.

Powered by Labrador CMS