Salmonella-fund får schnitzler kaldt tilbage

Varen er allerede leveret til kunder, og der er derfor en risiko for, at schnitzlerne er blevet spist.

Der er tale om marinerede kalkunschnitzler, der nu kaldes tilbage. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Hvis du har gået i de seneste dage med symptomer på salmonellaså kan det være fordi, du har spist af det kød, der i dag er blevet kaldt tilbage af virksomheden Grisogko.dk. De fortæller i en pressemeddelelse, at de kalder marinerede kalkunschnitzler tilbage, der blev leveret til kunder som del af en kødkasse i uge 47 og 48.

Ifølge Fødevarestyrelsen har produktet, der er omfattet af tilbagekaldelsen, følgende data:

Produktionsdatoer: 20-11-2017, 22-11-2017, 27-11-2017 og 29-11-2017
Batch nr. 865
Leveret ud til kunder i uge 47 og 48
Kødet indgik som en del af en samlet kødkasse

Kødet er leveret til forbrugere via virksomhedens webbutik, og der er påvist salmonella i produktet efter undersøgelser af det.

Hvis man som forbruger ikke gennemsteger kødet, eller sker der krydskontamination under tilberedningen i køkkenet, kan der opstå salmonellainfektion.
Symptomerne på salmonella er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

Rådet til forbrugerne er at levere produktet tilbage, hvor det er købt eller at kassere det.

Newsbreak.dk prøver at få en kommentar fra producenten.

Powered by Labrador CMS