Se billedet: Teenagepige filmer mistænkt morder inden sin død

En af de to piger, filmede manden, før hun forsvandt - men politiet kan stadig ikke finde ham.

Udgivet Opdateret

Drabene på to teenage-piger har fået politiet i Indiana til at offentliggøre både billeder og lydoptagelser af den mand, de mener, står bag de to drab.

En af de to teenagere fra Indiana, der er blevet fundet myrdet ved en vandresti sidste uge har optaget en video af en mand, som politiet mistænker for at stå bag mordene

14-årige Liberty German og 13-årige Abigail William blev meldt savnet den 13. februar, efter de tog ud og vandre i Indiana og ikke mødte op til tiden det sted, hvor de skulle hentes. Efter en intensiv søgning blev deres lig fundet næste dag ved en bro. Det skriver CNN.

Vidste noget var på færde?

Politiet frigav sidste uge et sløret billede af den mistænkte: En hvid mand, der har cowboybukser, en blå jakke og en hættetrøje på. De prøver stadig at identificere ham og har meddelt, at der kan være andre gerningsmænd.

Onsdag meddelte politiet så, at billedet kom fra en video, som Liberty havde taget med sin mobiltelefon. Politiet frigav derudover også en lydoptagelse af den mistænktes stemme i håbet om, at nogle ville genkende ham.

– Der er nok, til at nogle vil kunne genkende stemmen, siger Dave Bursten fra Indiana politi.

Politi kalder teenager “helt”

Bursten roser Liberty for at have tænkt langt nok til at tænde for sit kamera og kalder hende endda en helt.

Myndighederne har meddelt, at enhver med informationer bedes ringe til deres tiplinje. Dusøren er helt oppe på 287.000 kroner. Politiet har også meddelt, at de har mere video men ikke frigiver det foreløbigt.

Ifølge FBI er der ingen tegn der tyder på, at sagen har sammenhæng til andre mord.

Powered by Labrador CMS