Stor støtte til Julie

Den pludselige aflysning af Julie Berthelsens julekoncerter møder stor forståelse hos lang de fleste af hendes følgere

Udgivet Opdateret

Selvom mange er kede af det udtrykker langt størstedelen af Julie Bethelsens følgere forståelse for den situation sangerinden er kommet i, da hun pludselig lørdag aflyste de sidste tre koncerter i hendes juleprogram.

De var på Instagram Julie Berthelsen lørdag afslørede, at hendes julekoncerter i Tønder, på Gram Slot og på Værket i Randers i al huj og hast er blevet droppet.

- Det er ikke med min gode vilje men det er under beklagelige omstændigheder, som forhindrer os i at spille koncerterne, skriver hun i opslaget.

Udtrykker forståelse

Langt de fleste, der har kommenteret opslaget på Instagram, sender kærlige tanker afsted mod den 42-årige sangerinde og udtrykker forståelse for hendes situation.

Et par enkelte spørger ind til grunden - men den holder Julie Berthelsen tæt ind til kroppen.

-

Sangerinden Julie Berthelsen måtte lørdag aflyse de tre sidste koncerter i hendes juleprogram.  (Arkivfoto).
Sangerinden Julie Berthelsen måtte lørdag aflyse de tre sidste koncerter i hendes juleprogram.  (Arkivfoto).

Alle har det fint

Ekstra Bladet har efterfølgende talt med Julie Berthelsen. Men heller ikke i den forbindelse bliver sangerinden mere konkret om årsagen til den pludselige aflysning:

"Jeg kan kun sige, at alle har det fint, det er ikke noget i orkestret eller mig, der er 'gået galt'. Heldigvis. Jeg kan kun sige, at jeg er glad for, at mit publikum har taget det så godt og sendt mig søde beskeder. Jeg har fuld forståelse for dem, der stiller spørgsmålstegn og ville ønske, jeg kunne forklare mere", oplyser hun til Ekstra Bladet.

Powered by Labrador CMS