Supermarked fjerner Carlsberg fra hylderne

Storbritanniens største supermarkeds-kæde, Tesco, har besluttet at fjerne Carlsberg fra hylderne – fremover vil de tilbyde kunderne andre alternativer. Arkivfoto: Iris/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det er næsten slut med at købe Carlsbergs-øl i Storbritanniens største supermarkeds-kæde, Tesco.

Det skriver flere britiske medier.

Fremover vil det kun være muligt at købe en pakke med fire øl, og de vil kun være at finde i 200 butikker.

»Vi har taget beslutningen om at fjerne en række Carlsberg-produkter i vores butikker og på nettet. Vi vil fortsat tilbyde kunderne et godt udvalg af øl og cider. Medarbejderne i butikkerne er klar til at hjælpe kunder med at finde alternativer, hvis det produkt, de ønsker at købe, ikke længere er tilgængeligt,« siger en talskvinde fra Tesco i en pressemeddelelse.

Kæmpet med udnerskud

Tesco har taget konsekvensen af, at de gennem en længere tid har kæmpet med underskud og uro i organisationen. Derfor har de iværksat en række strategiændringer, hvor et af initiativerne er at luge ud i produktudvalget. Adm. direktør i Tesco, Dave Lewis, planlægger at fjerne en tredjedel af produkterne fra hylderne. Han ønsker at strømline sortimentet, da han mener, at kunderne bliver forvirrede over for mange valgmuligheder.

I marts måned var det Kingsmill brød, som blev fjernet fra butikkerne, i juli fik Ribena og Capri-Sun kniven, og nu er turen altså kommet til Carlsberg.

Carlsberg er den officielle Premier League og UEFA EURO 2016 øl.

 

 

Powered by Labrador CMS