Sushi-restaurant får sur smiley og bøde: Dårlig rengøring og vedligeholdelse

Restaurant Soya 2 i Aarhus må fremover vise denne sure smiley til sine kunder. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Sushibaren Restaurant Soya 2 i Vestergade i Aarhus har fået en sur smiley og bøde på grund af manglende rengøring og dårlig vedligeholdelse

Det koster nu sushibaren Restaurant Soya 2 i Vestergade i Aarhus en sur smiley og en bøde, at der ikke var orden i sagerne, da Fødevarestyrelsen var på kontrolbesøg den 24. juni i år.

Ifølge rapporten fra Fødevarestyrelsen var rengøringen ikke i orden.

“Ved opfølgning på indskærpelse fra den 7. maj 2015 er det konstateret at renholdelse bl.a. omkring køleindblæsning i kølerum, at produktionslokale i kælder ikke er tilstrækkeligt renholdt på gulve, på hylder og omkring tilberedningsborde, personaletoilet og dør dertil ikke er forbedret siden sidste kontrolbesøg, billede dokumentation foreligger. Virksomheden havde følgende bemærkninger: Ejer oplyser at nogle forhold er rengjort siden sidst, men oplyser at rengøring forbedres”, står der blandt andet i rapporten.

Også manglende vedligeholdelse har givet anledning til kritiske bemærkninger.

I rapporten står der: “Vedligeholdelse: Fulgt op på indskærpelse fra forrige kontrolbesøg. Forholdet er ikke bragt i orden. Følgende er konstateret: Vedligehold i lokalerne er endnu ikke igangsat. Indskærpede forhold fra sidste kontrolbesøg er ikke igangsat. Billede dokumentation foreligger.Virksomheden havde følgende bemærkninger: at vedligehold igangsættes. Bødeforelæg fremsendes.”

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Restaurant Soya 2. Det lykkedes ganske kort via telefon at få kontakt med restaurantens bestyrer, Wu Wei, men samtalen blev afbrudt. Siden er det ikke lykkedes at komme igennem på telefonen.

Powered by Labrador CMS