Trækkes måske fri lørdag aften: Bil smadrer ind over mark og lander i bæk

En bilist havnede et noget aparte sted.

En bilist kørte helt vildt galt lørdag. Han endte i en grøft. Se de dramatiske billeder her i galleriet. Foto: Øxenholt Foto
En bilist kørte helt vildt galt lørdag. Han endte i en grøft. Se de dramatiske billeder her i galleriet. Foto: Øxenholt Foto
Udgivet Opdateret

En kran bakser lørdag aften med at trække en sort personbil fri af en vandet ved den jyske by Foldby. Her er bilen på endnu uafklaret vis havnet i bækken ved Norring Mølle, oplyser Østjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Vagtchef Jens Henrik Jensen fortæller, at bilen ikke er til at trække fri, da den ligger klemt inde mellem flere træer på stedet. Han fortæller kort før klokken 18 lørdag, at arbejdet endnu er i gang.

– Anmeldelsen kommer klokken 14.50, og der er tale om et solouheld, hvor en mand på 39 af uafklaret årsag mister herredømmet over bilen, siger han.

Bilen kører ifølge Newsbreaks oplysninger galt ved chikanen nogle hundrede meter før bækken, og bilen fortsætter så ud over marken og kører direkte ind mellem træerne ved bækkens bred.

En ambulance blev kaldt til stedet, og Newsbreak får at vide, at føreren af bilen køres væk i den med udrykning. Det kan Østjyllands Politi dog ikke bekræfte.

– Mig bekendt er der ikke blevet brugt ambulance, siger vagtchefen, hvis rapport om uheldet endnu ikke er helt færdigskrevet af de ansvarlige betjente.

Det er for nuværende ikke sikkert, at den 39-årige bliver sigtet for lovovertrædelser. Ifølge politiet er der ikke noget, der tyder på sprit- eller narkokørsel.

Powered by Labrador CMS